Система менеджменту якості підприємства

ISO 18788 - це один з найважливіших сертифікатів для компаній, що займаються впровадженням та розвитком систем безпеки, які зацікавлені у створенні ефективної моделі керування внутрішніми процесами. Сертифікація ISO 18788 допомагає розробити дієву систему управління операціями безпеки й гарантує цілковитий захист даних клієнта.

Привести усі нормативні та технічні процеси компанії у відповідність до вимог положень стандарту ISO 18788 надзвичайно складно, адже іноді це вимагає суттєвих змін керівних принципів, повноцінної взаємодії відділів організації та усіх складових задіяних систем безпеки. Ось чому сертифікація ISO 18788 - це показник якісного підходу до співпраці з клієнтами, поваги до них, захисту їх репутації та усіх наданих ними даних, а також дотримання положень чинного законодавства та прав людини.

Важливість стандарту ISO 18788 складно переоцінити! Від прийняття рішення привести усі робочі процеси до відповідності цьому стандарту до отримання сертифікату пройшло не менше півроку, і за цей час ми не лише покращили свою роботу, але й переосмислили сам підхід до неї. І зараз ми переконані, що наші послуги на сто відсотків відповідають потребам клієнта та дозволяють забезпечити безпрецедентний контроль управління операціями безпеки!




Визнаючи необхідність надання якісних охоронних послуг та забезпечення високих світових стандартів обслуговування клієнтів, ТОВ «Безпека ЛТД» в 2004 році першою з охоронних фірм України впровадила систему керування якістю відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO.

Протягом багатьох років ми підтверджували свій професіоналізм у сфері охорони та безпеки, кожного разу підвищуючи якість своєї роботи, впроваджуючи нові технології та  модернізуючи систему менеджменту та управління компанії.

Сертифікат ISO 9001 підтверджує правильність наших дій та дозволяє не тільки залишатися конкурентоспроможними в умовах ринкової економіки, але й бути серед лідерів охоронних послугів.

Стандарт ISO 9001 – це і робота з клієнтами, і відповідальність за дії, і сервісне обслуговування обладнання, і, найголовніше, впровадження дійсно якісних технічних та інформаційних ресурсів. Усе це дозволяє нам залишатися в авангарді українських компаній, що надають охоронні послуги та працюють з системами безпеки!

Ми переконані, що наш шлях правильний, адже приносить нашим клієнтам користь!

Чому саме «Безпека - ЛТД»?

Основним видом діяльності «Безпека - ЛТД» є саме охорона об’єктів.
Співробітники підрозділу фізичної охорони ретельно відбираються

Серед наших клієнтів